Sztereó MagazinMegérkezett a Vincent Audio új hibrid erősítője

Sztereó Magazin | 2018. November 05., Hétfő 17:00

A közelmúltban bemutatott újdonság az SV-237MK / SV-700 erősítők kisebb testvére, sok mindent örökölt az említett modellektől. A kompakt felépítés ellenére a gyártónak kevés kompromisszumot kellett kötnie, így dinamikus hangélményt kapunk...

SV-200_1 640.jpg

 

A VINCENT SV-200 (799 EUR) midi formátumú, hibrid erősítő, amit az SRPP (Shunt Regulated Push-Pull) tervezési elv szerint építettek. A korábbi modellekben bevált megoldás magas dinamikát és alacsony zajszintet szavatol. Az előerősítő szakaszban, két darab 6N1 dupla trióda dolgozik, míg a 2 x 35W (4 ohm) teljesítményt Toshiba tranzisztorok állítják elő. A tápegységben egy nagyméretű toroid transzformátor található, ami kényelmesen kiszolgálja a berendezést.

 

SV-200_2 640.jpg

 

A készülék a gyártóra jellemző módon igényes kivitelű. Az előlapon elhelyezett, kör alakú ablak rálátást biztosít a csőkészletre. A burkolat alatt DAC modul is található, amely az összes népszerű hangformátum kezelésére hajlandó. A fekete és ezüst kivitelben elérhető készülék hátoldalán koaxális, optikai és RCA bemenetek, valamint RCA kimenetek, 3,5 mm-es aljzat és hangsugárzó kötőhelyek találhatók.

 

Forrás: www.vincent-tac.de/en

 

A márka hazai forgalmazója a StreamAudio.

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.122419 másodperc.