Sztereó MagazinMegérkeztek a Bluesound Generation 2i eszközök

Sztereó Magazin | 2018. Október 01., Hétfő 12:00

A vállalat hét multi-room terméket frissített és tervezett át, amelyek mellé a Bluesound 3.0 vezérlő alkalmazás is elkészült...

A frissítésben érintett mindhárom hangsugárzó (PULSE 2i, PULSE MINI 2i és PULSE FLEX 2i), megújultak a hálózati eszközök (NODE 2i, POWERNODE 2i és VAULT 2i), valamint a PULSE SOUNDBAR 2i. A készülékek ezentúl hangutasítással is vezérlehetők (Alexa Voice Control), támogatják az Apple AirPlay2 technológiát, kétsávos WiFi modult kaptak, s javultak a vezeték nélküli átvitellel kapcsolatos funkciók.

 

bluegen2i_1 640.jpg

 

A Bluesound igyekezett mindegyik eszköz hangzásán javítani. Mindegyik készülékbe új erősítő és DSP processzor került, s változott az áramköri elrendezés. A Pulse Soundbar 2i ezentúl képes kapcsolódni a Pulse SUB és Pulse Flex 2i készülékekkel, amelyek segítségével surround rendszer építhető ki.

 

bluegen2i_2 640.jpg

 

Az egyes eszközökbe épített meghajtókat nem piszkálták, egyedül a Pulse 2i esett át komolyabb renováción. A 25 mm-es magassugárzót, két 70 mm-es mélyközép meghajtót, valamint a 130 mm-es mélynyomót dolgoztató készüléket átdolgozták, aminek eredménye nagyobb basszus teljesítmény és valódi sztereó hangszínpad lett. Az újdonságok forgalmazása előre láthatóan hónap végén kezdődik, de a pontos árak egyelőre nem ismertek.

 

Forrás: www.bluesound.com/en

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.360473 másodperc.