Sztereó MagazinMegfizethető szériával jelentkezett a Cambridge Audio

Sztereó Magazin | 2019. Június 11., Kedd 09:00

Bár a társaság elsősorban a zászlóshajó EDGE sorozat fejlesztésére és a közelmúltban bemutatott, vezeték nélküli lemezjátszójára összpontosít, azért a vékonyabb pénztárcával rendelkező felhasználókról sem feledkezett meg...

cambridgeax_1 640.jpg

 

A brit vállalat legújabb AX termékcsaládja két hálózati eszközt, két integrált erősítőt és két CD-lejátszót sorakoztat. Árképzés tekintetében az új sorozat a belépő szintet képviselő TOPAZ és középre pozicionált CX modellek közötti területet fedi le. Az AXA25 (229 GBP) és AXA35 (299 GBP) integrált erősítők 25W és 35W teljesítményt biztosítanak. Mindkét modell négy RCA bemenettel, 3,5 mm-es (előlapi) bemenettel, RCA kimenettel és USB-porttal rendelkezik, utóbbi konnektoron keresztül külső Bluetooth-vevőkészüléket fogadására alkalmasak. A nagyobbik készülék ezeken felül phono bemenettel és 6,3 mm-es fejhallgató kimenettel is rendelkezik.

 

cambridgeax_2 640.jpg

 

A gyártó a komoly CD-gyűjteménnyel rendelkezőkre is gondolt. Az AXC25 (229 GBP) és AXC35 (299 GBP) CD-lejátszók egyetlen RCA kimenetet viselnek, támogatják a CD-R, CD-RW és CD-ROM lemezek lejátszását. A drágább lejátszó extráját egy belső DAC jelenti, amihez egy koaxiális digitális kimenet tartozik. Végezetül néhány szó a júliusban érkező AXR85 (349 GBP) és AXR100 (449 GBP) modellekről. Mindkét eszköz FM / AM tunerrel rendelkezik, kapunk egy beépített Bluetooth-vevőt, három analóg RCA bemenetet, egy phono szakaszt, egy 3,5 mm-es és 6,3 mm-es konnektort, s dedikált mélysugárzó csatlakozót. A kisebbik modell 84W teljesítményt biztosít, míg a nagyobbik 100W teljesítménnyel, extra optikai és koaxiális bemenettel büszkélkedhet. A nagyobbik készülék igény esetén két pár hangsugárzó kezelésére is alkalmas.

 

Forrás: www.cambridgeaudio.com/en

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.301858 másodperc.