Sztereó MagazinMegújult a Klipsch Three Heritage hangrendszer

Sztereó Magazin | 2018. November 29., Csütörtök 20:00

A Klipsch és a Capitol Records együttműködése több évtizedre nyúlik vissza. A páros tavaly rakott össze, egy klasszikus stílusjegyeket felvonultató hangrendszert, amit a közelmúltban új funkciókkal ruháztak fel...

A KLIPSCH THREE HERITAGE (545 USD) alapvető esztétikája és felépítése nem változott, maradt a fából és furnérból álló, hagyományosan egyszerű kivitel. A dobozban ezúttal is két darab 57,5 mm-es full range meghajtó, valamint egy 133 mm-es mélynyomó kapott helyet. A készülék WiFi és Bluetooth kapcsolatokat kínál, így kényelmesen hozzáférhetők a különböző internetes tartalomszolgáltatók.

 

Kthree_640.jpg

 

Az újdonságot a Google Assistant támogatás jelenti, amely lehetővé teszi a felhasználók számára hangvezérlést, zenék közvetítését, hírek, időjárás, forgalmi és közérdekű adatok lekérését. A készülék integrálható az otthoni rendszerekbe, ami után lehetőség nyílik az egyes komponensek vezérlésére. A letisztult formavilággal rendelkező berendezés bármilyen környezetben elhelyezhető, mindenhol szépen mutat. Az új változat forgalmazása várhatóan decemberben kezdődik.

 

Forrás: www.klipsch.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.122666 másodperc.