Sztereó MagazinMesterséges intelligenciával jönnek az új SHARP tévék

Sztereó Magazin | 2018. Június 12., Kedd 18:00

A gyártó frissen kiadott közleménye szerint, nyár közepén új termékcsalád várható, aminek tagjai mesterséges intelligenciára építő szolgáltatásokkal és áttervezett hangrendszerrel érkeznek…

A SHARP Aquos AM1 televízió, három méretben lesz elérhető; a negyvenhárom, ötven és hatvan hüvelykes készülékek közös platformra építkeznek, s jellemzők tekintetében sem térnek el egymástól. A tévék UHD felbontással rendelkeznek, megbirkóznak a magas dinamikatartományú (HDR, HDR10 és HLG) tartalmakkal, sőt képesek a gyengébb jelek feljavítására. A beérkező képadatok feldolgozását az Aquos 4K Smart Engine Pro elnevezésű lapka végzi, ami élénk színeket és finom átmeneteket biztosít, s pontosan jeleníti meg a gyorsan mozgó képeket is.

 

Sharp_1 640.jpg

 

A japánok az elmúlt évek visszajelzései alapján átdolgozták a hangrendszert. A Front Open Sound System Plus megnevezésű 2.1 csatornás rendszer, két full range meghajtót és tizenöt darab mélysugárzót dolgoztat, amelyek a nézők felé sugároznak. A 35W teljesítményű rendszert az Onkyo fejlesztette, s várhatóan többet kínál a hagyományos megoldásoknál. Mindegyik készülék, átalakított Android okosplatformot használ, s megkapta a gyártó Cocoro Vision megnevezésű AIoT rendszerét, amely figyeli a felhasználók szokásait és annak megfelelően ajánl programokat és tesz javaslatokat. Az újdonságok Google Assistant támogatással is rendelkeznek, amely további lehetőségeket is biztosít. A tévék hátoldalára USB és HDCP 2.2 kompatibilis HDMI konnektorok kerültek. Az AM1 sorozat a korábbi gyakorlatnak megfelelően Japánban kerül elsőként boltokba, de legkésőbb ősszel az öreg kontinensen is megvásárolhatók lesznek. Sajnos a termékek árazása egyelőre ismeretlen.

 

Forrás: www.sharp.co.en

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.147234 másodperc.