Sztereó MagazinModulokkal újít a CAYIN Nii6 DAP

Sztereó Magazin | 2019. Június 23., Vasárnap 11:00

A társaság közép-felső kategóriás lejátszójának legérdekesebb extrája a felhasználók által is cserélhető alaplap, amivel kényelmesen és egyszerűen javítható az eszköz teljesítménye...

cayinnii6_1 640.jpg

 

A CAYIN Nii6 DAP (1299 USD) a gyártó többi modelljéhez hasonlóan, CNC megmunkált alumíniumból készült, amire matt fekete bevonat került. A vonalak tiszták, nincsenek kellemetlen élek és a készülék egy kézzel is jól kezelhető. A hangerőszabályzó tárcsa és a fizikai gombok jobb oldalra kerültek, átellenben a microSD kártyanyílás kapott helyet.

 

cayinnii6_2 640.jpg

 

A készülék 4.2 hüvelykes IPS kijelzőt visel. Az átalakított Android Oreo rendszernek, 4 GB operatív memóriának és a közvetlen átviteli architektúrának (DTA) köszönhetően a lejátszó villámgyors, legyen szó vezeték nélküli (WiFi, Bluetooth 4.2) vagy vezetékes (mini HDMI, USB, S/PDIF) átvitelről. A zökkenőmentes használatot a Cayin Music és HiBy Music alkalmazások is segítik, de természetesen további streaming applikációk (Qobuz, Tidal, Spotify) telepítésére is lehetőség van. Az állományok számára 64 GB belső tárhely áll rendelkezésre, ezen felül SDXC microSD kártyával bővíthető a tároló kapacitás. A készüléket 5900 mAh (gyorsabb töltés is támogató) akkumulátor tartja életben, ami két teljes töltés között 13-14 óra üzemidőt biztosít.

 

cayinnii6_3 640.jpg

 

Az eszköz extrája az otthon is kicserélhető alaplap, amin analóg erősítő áramkör és DAC található. Az alap (A01) modulra AKM AK4497 DAC lapka és négy OPA1622 erősítő chip került, később további kiegészítők is várhatók. A parallel erősítő koncepció a gyártó szerint a társított fejhallgatótól függetlenül jobb vezérlést és teljesítményt biztosít, plusz a kimenetek szintje is szabályozható. A legújabb generációs (32-bites) DAC nagyszerűen megbirkózik a PCM (32 bit/384 kHz) és DSD (256) állományokkal, de az SACD ISO és CUE fájlok betöltése sem jelent akadályt. A lejátszó igényes dobozban, jó minőségű bőr védőtokkal és kiegészítőkkel kerül forgalomba.

 

Forrás: www.en.cayin.cn

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.467382 másodperc.