Sztereó MagazinNegyvenedik évfordulóját ünnepli a T + A

Sztereó Magazin | 2018. Május 13., Vasárnap 17:00

A német gyártó természetesen nem maradt távol a müncheni kiállítástól, ahol új hangsugárzókat és egy masszív teljesítményerősítőt mutatott be az érdeklődőknek…

A Criterion termékcsaládot a nyolcvanas évek elején indították, s a vállalat egyik legsikeresebb hangsugárzó-sorozata lett. A széria evolúciója példaértékű; a gyártó a kezdetektől nagy hangsúlyt helyezett a hangminőségre és az élvonalbeli technológiák alkalmazására. A gondoskodásnak meg is lett az eredménye, hiszen hosszú éveken át sikerült megtartani a sorozat versenyképességét.

 

Criterion_1 640.jpg

 

A termékcsaládhoz ezúttal három álló hangsugárzó csatlakozott. Az S 2200 CTL, S 2100 CTL és S 2000 CTL a kompakt kialakítás ellenére nagyobb tudással és teljesítménnyel rendelkezik, mint a korábbi modellek. A pontos részletek egyelőre nem ismertek, de annyi biztos, hogy mindhárom újdonság két mélynyomót, egy középfrekvenciás meghajtót és egy „super treble” elnevezésű, dóm magassugrázót dolgoztat. A hangfalak újratervezett crossoverrel rendelkeznek, technológiai értelemben nem, csupán a méretükben különböznek egymástól.

 

Criterion_2 640.jpg

 

Az M 40 HV teljesítményerősítőt úgy tervezték, hogy megfeleljen a "legmagasabb audiophile igényeknek". A kiváló minőségű komponensekkel szerelt készülék, erősítő szakasza tisztán lineáris módon működik, hogy elkerülhető legyen a nemkívánatos torzítás. A bemeneti szakasz csöves erősítést alkalmaz, míg a kimeneti szakasz duplikált a szélesebb körű felhasználhatóság érdekében. Az újdonságok ára és a forgalmazás kezdete egyelőre nem ismert.

 

Forrás: www.highendsociety.de

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.124192 másodperc.