Sztereó MagazinNovember végén kezdődik a CA DMS-600 forgalmazása

Sztereó Magazin | 2018. November 06., Kedd 15:00

A klasszikus kivitelű, nagy kijelzővel ellátott készülék fejlett hálózati kapcsolatokat kínál, könnyedén megbirkózik a nagyobb felbontású állományokkal, második generációs MQA dekóderrel és saját fejlesztésű felskálázási technológiával rendelkezik...

DMS-600_1 640.jpg

 

A CARY AUDIO DMS-600 hálózati lejátszó újabb állomást jelent a gyártó számára. A készüléket a prémium kategóriás AKM4497EQ VERITA DAC chipek köré építették, amelyek kivételes tisztaságú, részletekben gazdag hangminőséget szavatolnak. Az érzékeny elektronikát anti-rezonáns burkolat és többszörösen csillapított lábak óvják. A Roon Ready lejátszó natív módon kezeli a 32 bites / 768 kHz PCM és a DSD 512 állományokat, de MQA (768 kHz) formátum lejátszására is alkalmas. Utóbbi esetében a dekóder az eredeti mintavételi frekvenciáról 705,6 vagy 768 kHz mintavételi arányra extrapolálja a fájlt, így mindig stúdió minőségű hangot biztosít.

 

DMS-600_2 640.jpg

 

A lejátszó vezetékes és vezeték nélküli (WiFi, Bluetooth aptX HD) kapcsolatokat kínál, így a tartalomszolgáltatók kínálatában megtalálható nagy felbontású fájlokat is könnyedén húzza le. Elérhető hálózat híján a készülék külső meghajtóról vagy tárolóról is képes lejátszani, amelyek társításához integrált kártyahely és USB konnektorok állnak rendelkezésre. A hátoldalon analóg (RCA, XLR), valamint digitális be és kimenetek találhatók. A vezérléshez távkapcsoló és dedikált alkalmazás használható.

 

Forrás: www.caryaudio.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.120032 másodperc.