Sztereó MagazinNyárra kész a HIBY W5 Bluetooth fejhallgató-erősítő

Sztereó Magazin | 2019. Március 03., Vasárnap 13:00

A rozsdamentes acélból épített, futurisztikus külsejű eszköz támogatja az összes fontosabb Bluetooth átviteli formátumot, villámgyors és bármilyen körülmények között hifi hangélményt kínál...

A HIBY W5 széleskörűen használható apróság, amely a Windows, Mac, iOS és Android rendszerekkel egyaránt kompatibilis. A készülék támogatja az LDAC, SBC, AAC, aptX, aptX LL, aptX HD technológiákat, valamint a gyártó saját fejlesztésű UAT (Ultra Audio Transmission) eljárását, amivel 1,2 Mbps (192 kHz mintavételi frekvencián) bitsebesség is elérhető.

hibyw5headamp_1 640.jpg

 Az IP67 (nedvesség ellen védett) tanúsítvánnyal rendelkező eszköz burkolata alatt CSR8675 Bluetooth 5.0 lapkakészlet és ESS SABRE ES9218P DAC található. Előbbi tíz méteres hatótávolságot biztosít, míg az utóbbi segít a nagy felbontású állományok kezelésében. Az apróság beépített mikrofonnal is rendelkezik, egyetlen mozdulattal lehet váltani a zenehallgatás és telefonos funkciók között. A készülék megkapta a nyolcadik generációs Clear Voice Capture technológiát, amely az akusztikus visszhang csökkentésével, tiszta hangzást szavatol beszélgetés közben.

 

hibyw5headamp_2 640.jpg

 

Az újdonság egyelőre csak a HiByMusic alkalmazással működik hibátlanul, de a májusi megjelenésig a támogatott applikációk köre tovább bővül. A készülékbe 150 mAh kapacitású akkumulátor került, de kapunk egy izmosabb (1000 mAh) teleppel szerelt töltő/dokkolót, aminek használatával szinte egész napos üzemidő nyerhető.

 

Forrás: www.hibymusic.net

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.669114 másodperc.