Sztereó MagazinÖsszedolgozott a Samsung és a Harman Kardon

Sztereó Magazin | 2018. Augusztus 18., Szombat 11:00

Két vadonatúj, Dolby Atmos és DTS: X támogatással rendelkező hangprojektort mutatott be a Samsung, amelyek az előre, felfelé és oldalra irányított hangszóróknak köszönhetően, valósághű mozis térhangzást kínálnak...

samsung_2 640.jpg

 

A Harman Kardon együttműködésével fejleszett újdonságok közül a HW-N850 típusjelzésű készülék 5.1.2 (999 EUR) csatornás, míg a HW-N950 (1499 EUR) modell 7.1.4 kiosztású hangtér előállítására képes. Ezek az első olyan prémium hangprojektorok, amit Samsung és Harman Kardon közösen fejlesztett. "Az együttműködésünk a 65 éve piacvezető Harman Kardonnal jelentős lépés afelé, hogy új mércét állítsunk fel a prémium hangtechnológia és formatervezés területén” –mondta Jongshuk Chu, a Samsung kijelző üzletágának alelnöke. 

 

samsung_1 640.jpg

 

A kisebbik modell hátsó hangsugárzók nélkül érkezik, de későbbi bővítésre bármikor lehetőség van. Mindkét eszköz támogatja a Dolby Atmos, DTS: X és MPEG-H objektumalapú szabványokat, s mindkettőre erőteljes és tiszta hangélmény jellemző. A vezeték nélkül kapcsolódó mélynyomó bass-reflex kialakítású. A készülékek megbirkóznak a nagy felbontású formátumokkal, WiFi és Bluetooth kapcsolatot is biztosítanak. Az újdonságokat HDMI ARC (Audio Return Channel) kimenettel és két HDMI, valamint egy optikai bemenettel látták el. A SmartThings kompatibilitás megkönnyíti az eszközök intelligens hálózati integrációját; a dedikált alkalmazás segítségével könnyebben kézben tartható és felügyelhető a rendszer.

 

Forrás: www.samsung.com

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.118734 másodperc.