Sztereó MagazinOWA Speaker – A környezetbarát hangszóró

Sztereó Magazin | 2018. Február 11., Vasárnap 18:00

A hangszóró megjárta a Paris Design Week és a CES 2018 rendezvényeket. A hangszóró újrahasznosított (Armour 3D OWA PS filamentum) szálakból, 3D nyomtatással készül, abszolút környezettudatos tervezés eredménye...

OWA_2 640.jpg

 

Az OWA hangszóró áttört, színes burkolata alatt, egy különálló házban 2x10W teljesítményű hangszórók dolgoznak, amelyek 360 fokos, kiváló minőségű hangot biztosítanak. A vezeték nélküli technológiának (Bluetooth 4.1) köszönhetően az eszköz kényelmesen társítható, különböző forrásokhoz. A hangerőt a palást elforgatásával lehet vezérelni. A készülékbe, egy fényérzékelővel ellátott fényforrás is került, amely igény szerint, reggel-este automatikusan bekapcsol, de kapunk ébresztő funkciót, amely a kedvenc zenénkkel ébreszt. A gyártó a jövőben további, dedikált alkalmazás segítségével vezérelhető, okosfunkciókkal is készül.

 

OWA_1 640.jpg

 

A hangszóró jelenleg tizenkét színben, valamint számos formában és mintával választható, így bármilyen környezetben jól mutat. A 6000 mAh akkumulátor, legalább tíz óra folyamatos használatot tesz lehetővé; a készüléket micro USB csatlakozón keresztül lehet tölteni.

 

Forrás: www.owaspeaker.com

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.122600 másodperc.