Sztereó MagazinRendkívül jónak bizonyultak a Galaxy S10+ kamerái

Sztereó Magazin | 2019. Február 26., Kedd 20:00

A Samsung Galaxy S10+ okostelefon kapta a legmagasabb pontszámot a DxOMark tesztlaboratórium előlapi kamerákat rangsoroló független tesztjén...

samsung_s10_640.jpg

 

A DxOMark az iparág egyik leghitelesebb tesztlaboratóriuma, ahol az okostelefonok kameráit, lencséit és képminőségét veszik górcső alá. A DxOMark Selfie és DxOMark Mobile tesztkategóriák bevezetését hosszú előkészítés előzte meg, hogy az eszközök kép- és videóminőségét vizsgáló tesztek hiteles eredményeket szavatoljanak. A végső értékelés minden esetben a fotó- és videóminőséget értékelő pontszámok alapján történik.

 

samsung_s10_2 640.jpg

 

A Galaxy S10+ előlapi kamerája első helyezést (96 pont) ért el a DxOMark Selfie tesztsorozata alapján. A vizsgálat igazolja, hogy az új csúcstelefon előlapi kamerája valóban kivételes teljesítményre képes. Az előlapi kamerapáros UHD minőségű fotókat és videókat készít, s akár gyengébb fényviszonyok között is kivételes teljesítményre képes. A DxOMark az eszköz tripla hátlapi kameráját is vizsgálta, expozíció, kontraszt, szín, autofókusz, textúra, zaj, vaku, képstabilizátor (videónál) zoom és elmosás tekintetében egyaránt. A tripla rendszer a DxOMark Mobile rangsorán 109 pontot ért el, ami összesített első helyet ért. A hátlapi kamera HDR10+ minőségben is képes rögzíteni a tartalmakat, így a lelkes amatőrök éjjel-nappal profi felvételeket készíthetnek.

 

Forrás: www.news.samsung.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.405622 másodperc.