Sztereó MagazinRiva Audio ARENA – Vezeték nélküli hangszóró

Sztereó Magazin | 2017. December 05., Kedd 19:00

A vezeték nélküli megoldások, egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert, lassan alig akad olyan gyártó, akinek kínálatában ne bukkanna fel egy-egy ilyen modell…

Riva_5 640.jpg

 

A Riva ARENA márka által indított Turbo modellekhez hasonlóan a cég saját fejlesztésű Trillium DSP rendszerét használja. Ennek lényege, hogy egyetlen hangszóróból képes sztereó hangot biztosítani, akár 24 bites, 192 kHz-es felbontással. A készülék standard tápellátású; az akkumulátor körültekintő használat mellett, húsz órányi működést kínál.

 

Riva_2 640.jpg

 

Az eszköz ChromeCast támogatással érkezik és hagyományos Wi-Fi, Bluetooth, Apple AirPlay, DLNA és DDMS kapcsolatokkal is rendelkezik. A hangszórók párosíthatók, ilyenkor zóna hangszóróként vagy sztereó párként használhatók. A készülék cseppálló minősítést kapott, így egy kis nedvesség nem árthat neki, de a medencés partik alatt, érdemes a komolyabb víztől megvédeni. A hangszóró 50 MHz és 20 kHz közötti tartományban érzi jól magát, persze brutális basszust nem érdemes várni tőle, de azért szépen és tisztán szólal meg. Az apróság három darab 60 mm-es ADX meghajtót és három mély egységet dolgoztat, 50W teljesítményre képes és Riva WAND alkalmazás segítségével vezérelhető.

 

Forrás: www.rivaaudio.com

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.124516 másodperc.