Sztereó MagazinRMAF 2018 – Három újdonságot jelentett be a NAD

Sztereó Magazin | 2018. Október 07., Vasárnap 12:00

A NAD Denverben jelentette be, hogy novembertől egy lemezjátszóval, erősítővel és BluOS hálózati eszközzel bővíti kínálatát. Utóbbi készülékek MQA támogatással érkeznek...

nad_4.jpg

A NAD C588 lemezjátszó a tavaly bemutatott készülék megújított változata. A frissített modellt elektronikus szabályozású ékszíjtárcsával és elkülönített tápegységgel etetett váltóáramú motorral szerelték. A kilenc hüvelykes, Ortofon 2M Red hangszedővel ellátott szénszálas hangkar pontosabb nyomkövetési szöget és azimut beállítást biztosít. Az újdonság nehéz, üvegből készült lemeztányér kapott.

 

nad_3.jpg

 

A NAD D3045 hibrid digitális erősítő DSD és MQA támogatást kínáló eszköz. A készülék 2 x 60W teljesítményt biztosít, számos digitális és analóg konnektorral rendelkezik, beleértve az aszinkron USB (24 bit/192 kHz) bemenetet, amely segíti a nagy felbontású adatfolyamok kezelését. Az erősítőre koaxális és optikai csatlakozók is kerültek. Az aptX HD Bluetooth technológia stabil, kiváló minőségű vezeték nélküli kapcsolatot biztosít, többek között aktív hangszórók társítására nyújt lehetőséget, míg a HDMI ARC a tévékészülékek csatlakoztatását biztosítja. A gyártó a bakelit rajongókat sem hagyta cserben, mert készülékbe MM phono szakasz is került, de fejhallgató-erősítőt, előerősítő és mélynyomó kimenetet is kapunk.

nad_1 640.jpg

nad_2 640.jpg 

A harmadik bejelentett eszköz a NAD C658 streamer / DAC. Ez egy BluOS ökoszisztémára építkező hálózati eszköz, amely számtalan zenei szolgáltató kínálatához biztosít hozzáférést. A berendezés többek között vezetékes vagy vezeték nélküli streaming opciókat, phono és az RCA bemeneteket, valamint szimmetrikus előerősítő, mélynyomó és előlapi fejhallgató kimenetet kínál. A Dirac Live Room Correction szoftver (Lite verzió) helyiségalapú kalibrációt biztosít. A készülék asztali gépekről vagy hordozható eszközökről egyaránt vezérelhető.

 

Forrás: www.nadelectronics.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.119182 másodperc.