Sztereó MagazinSennheiser HD820 – Üvegborítású újdonság

Sztereó Magazin | 2018. Január 11., Csütörtök 08:00

Különleges fejhallgatóval érkezett a CES2018 rendezvényre a német gyártó; az új modell borítása ugyanis részben, nagy szilárdságú üvegből készült…

A HD820 fejhallgatóval a vállalat a nyitott szerkezetű eszközök hangzását igyekszik visszaadni. A hangszórókamrát borító üveg (Gorilla Glass), elsősorban a zavaró környezeti zajokat hivatott elszigetelni, ugyanakkor a hangzásra is jótékony hatással van. A homorú üveg a jelátalakító hátoldaláról, egy hangelnyelő felületre tükrözi a hanghullámokat, ez minimálisra csökkenti a rezonanciát. A készülék ennek köszönhetően olyan valósághű és természetes hangzásteret kínál, mintha nyitott fejhallgató lenne.

 

SenHd820_2 640.jpg

 

A készülék 300 ohm impedancia és 103 dB érzékenység mellett dolgozik; a frekvenciaválasz 12 Hz és 43,8 kHz közé esik. A zajszigetelésről a kézzel varrott, mikroszálas párnák gondoskodnak, míg a fejpánt szorítóerejét úgy határozták meg, hogy a készülék hosszabb távon se legyen kényelmetlen viselet. A fejhallgatót cserélhető kábellel szerelték; a csomagban egy 6,3 mm-es és egy 4,4 mm-es vezeték is található. A készülék forgalmazása a tervek szerint nyáron kezdődik, mintegy 2400 eurós áron.

 

Forrás: www.sennheiser.com

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.119098 másodperc.