Sztereó MagazinSony Extra Bass hangsugárzók – Buli kötöttségek nélkül

Sztereó Magazin | 2018. Január 11., Csütörtök 11:00

A Sony bemutatta a vezeték nélküli hangszórók legújabb generációját. A könnyen hordozható, de masszív kialakítású hangsugárzók ütős hangzást és praktikus kényelmi funkciókat kínálnak, így semmi nem állhat a partizás útjába…

srs-xb41_2 640.jpg

 

Az SRS-XB41, SRS-XB31 és SRS-XB21 hangsugárzók IP67 (víz és porálló) tanúsítvánnyal rendelkeznek, így nagyszerű társak lehetnek utazás vagy vízparti buli alkalmával. Az új készülékek, három dimenzióban képezik a hanghullámokat; a DSP (digitális jelfeldolgozó egység) és a mérnöki pontossággal elhelyezett membránok kombinációja biztosítja a LIVE SOUND hangzásvilágot. A hangszórókat úgy tervezték, hogy képesek legyenek a legmélyebb és legütősebb basszusok megszólaltatására (EXTRA BASS technológia), így kifejezetten élvezetesen képesek megszólaltatni a modern irányzatokat.

 

srs-xb41_3 640.jpg

 

A hangszórók rozsdamentes anyagokból készültek, így alkatrészeik nedves környezetben sem korrodálódnak, ráadásul a szövetborítás igény szerint, könnyedén eltávolítható és tisztítható. A készülékek egyedi világítással rendelkeznek; a Party Booster funkció segítségével különböző vonalfények, stroboszkóp-effektek kapcsolhatók be. A hangsugárzók teljesen vezeték nélkül működnek, kompakt méretüknek köszönhetően könnyen szállíthatók. A Party Chain funkció lehetővé teszi, akár több száz készülék összekapcsolását, így a felhasználásnak szinte csak a kreativitás szabhat határt.  

 

Forrás: www.presscentre.sony.eu

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.115765 másodperc.