Sztereó MagazinSpeciális kiadást kap az A&futura SE100 lejátszó

Sztereó Magazin | 2018. Augusztus 06., Hétfő 11:00

A készülék műszaki jellemzők tekintetében semmit nem változott, csupán az egyébként is rendkívül tetszetős burkolat lett még színesebb és fiatalosabb...

Az A&futura SE100 M.Chat egyfajta tisztelgés a graffiti művészet előtt. A készüléken megjelenő motívumok, valamint a hátoldalon látható macska először Orléans-ban (1997) jelent meg, majd egyre többször tűnt fel különböző épületeken és helyszíneken. Az alkotó nagyon sokáig névtelen maradt, míg tíz évvel az első falfestmény felbukkanása után a rendőrség rajtakapta a művészt. A festmények mögött Thoma Vuille húzódott meg, aki csupán egy kis optimizmust igyekezett csempészni a szürke hétköznapokba. A széles mosolyú macska ezután világhódító útra indult, számtalan nagyvárosban (pl. Nantes, Saint-Etienne, Párizs, London, Bécs, Genf és New York) látható a portréja.

 

 

akfutura_1 640.png

 

A lejátszót egyébként 5 hüvelykes kijelzővel szerelték, a kiváló hangzásért ESS Sabre ES9038Pro DAC (nyolc csatorna), míg a teljesítményért nyolcmagos processzor felel. A lejátszó természetesen natív módon kezeli a nagy felbontású formátumokat, 122 dB jel-zaj aránnyal és tíz órányi üzemidővel büszkélkedhet.

 

Forrás: www.astellnkern.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.130770 másodperc.