Sztereó MagazinStack Audio LINK – Új digitális streaming platform

Sztereó Magazin | 2018. December 23., Vasárnap 18:00

A brit vállalat öt éven keresztül fejlesztette és finomította a készüléket. Az újdonság egyszerűen és könnyen használható, hasznos funkciókkal bővíti a meglévő hifi rendszerek tudását...

A STACK AUDIO LINK Ethernet-kábellel, WiFi, Bluetooth kapcsolaton keresztül vagy USB konnektor segítségével társítható a forrásokhoz, gyakorlatilag bármilyen rendszerrel összeköthető. A készüléken John Westlake mérnök irányítása mellett dolgoztak, akinek negyed évszázados tapasztalata komoly előnyt jelentett a fejlesztés során. A mérnökök a digitális zaj és interferencia szűrésére egyedi detox-rendszert dolgoztak ki, amin kivétel nélkül minden bejövő jel áthalad. A készülék fejlett digitális processzorokat dolgoztat, amelyek többlépcsős áramkörrel működnek, míg a megfelelő teljesítményt egyenáramú tápegység biztosítja.

 

link_1 640.jpg

 

link_2 640.jpg

 

Az érzékeny elektronikát CNC megmunkált, szilárd alumínium házba pakolták, amit úgy terveztek, hogy képes legyen hatékonyan leválasztani a fizikai vibrációt. A készülék többek között PCM, DSD, MP3 és MQA állományokat játszik le, számos streaming protokollt támogat és multi-room képes. A hátoldalon USB ki- és bemenetek, illetve HDMI konnektor és Ethernet csatlakozó található. A LINK forgalmazása 2019 első negyedévében kezdődik.

 

Forrás: www.stackaudio.co.uk

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.166967 másodperc.