Sztereó MagazinStílusos „életmód” hangszóró a Tivoli Audio csapatától

Sztereó Magazin | 2018. Szeptember 10., Hétfő 17:00

Az elmúlt években új kategória került felszínre; az ún. lifestyle készülékek, nemcsak használati eszközök, hanem divatos kiegészítők is egyben. A kategória egyik jeles képviselője a Bang & Olufsen, ezúttal azonban észak helyett, délnek indulunk...

tivoli_and_4 640.jpg

 

A TIVOLI ANDIAMO az elnevezésnek megfelelően (andiamo = menjünk) vezeték nélküli, hordozható hangsugárzó, ami könnyű alumínium és valódi bőr felhasználásával készült. A készülék nem kínál innovatív extrákat, csupán egy kellemes megjelenésű eszköz, ami forráseszközzel párosítva máris használható. A Bluetooth 3.0 technológia gyors kapcsolódást szavatol, de igény szerint vonalbemenet is rendelkezésre áll. A kezelőszervek szépen el vannak rejtve a heveder alatt, csupán a bőrbe préselt ikonok árulkodnak arról, hogy ott található valami.

 

tivoli_and_2 640.jpg

 

A mindössze 135 x 55 mm-es eszköz burkolata alatt, egy 65 mm-es full range meghajtó és 77mm-es passzív radiátor dolgozik. A készülék 24 bites DSP kiegyenlítést használ a legjobb hangminőség érdekében. A basszus agilis, de nem különösebben hangsúlyos, ugyanakkor az egyes tartományok végig egyensúlyban maradnak. Persze az apróság soha nem fog olyan basszus-reprodukciót nyújtani, mint a komolyabb készülékek, de kategórián belül nincs oka szégyenkezésre. A beépített 2600 mAh kapacitású akkumulátor a hangerőtől függően, akár húsz órás üzemidőre is képes.

 

Forrás: www.tivoliaudio.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.125882 másodperc.