Sztereó MagazinStílusos hordozható lejátszót készített az EchoBox

Sztereó Magazin | 2018. Július 11., Szerda 18:00

A kaliforniai csapat olyan lejátszót rakott össze, ami a prémium anyaghasználat és kiváló hangzás mellett az időtálló szolgáltatásokra és az eleganciára helyezi a hangsúlyt…

Zebra_640.jpg

 

Az EXPLORER névre hallgató lejátszó kifejezetten stílusos játékszer, hiszen a flaskát imitáló forma minden részletében kényezteti a szemet. A különböző keményfából (mahagóni, ében, juhar, zebra) készített testet alul és felül alumínium borítás zárja; fent található a dedikált (kupaknak álcázott) hangerőszabályzó, fejhallgató-csatlakozó és optikai kimenet, míg alul a töltőcsatlakozó kapott helyet. A kijelző 3,5 hüvelykes LED technológiát használó panel, ami elég nagy ahhoz, hogy a készülék vezérlése ne okozzon gondot.

 

 

Zebra_1 640.png

 

 

Az adatok feldolgozását, egy Rockchip RK3128 Quad Core processzor végzi, ami egy 300 mw-os erősítővel és egy Burr Brown 1792 DAC lapkakészlettel osztozik a helyen. Utóbbi teljesen kompatibilis a legtöbb digitális formátummal, egyedül az MQA támogatás maradt ki mintegy jelezve, hogy nem a végletekig vájtfülűek az elsődleges célcsoport. A gyűjtemények 64GB méretű belső tárhelyre másolhatók, ami microSD kártya segítségével bővíthető tovább, s a lejátszóhoz dokkoló is vásárolható. Az EchoBox Explorer 499 dollár ellenében szerezhető be.

 

Forrás: www.echoboxaudio.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.174022 másodperc.