Sztereó MagazinSynthesis Soprano csöves erősítő – Üdvözlet Itáliából!

Sztereó Magazin | 2019. Február 09., Szombat 19:00

Bár az olasz manufaktúra csupán a kilencvenes évek elején kezdett tevékenykedni a vállalat múltja ennél messzebb nyúlik vissza, ugyanis az alapító édesapja, már a hatvanas években csöves elektronikával foglalkozott...

soprano_1 640.jpg

 

A SYNTHESIS SOPRANO erősítőt a vállalat többi modelljéhez hasonlóan, kizárólag kézzel építik, minden egyes munkafolyamatot többszörösen ellenőriznek, így csupán a tökéletes példányok hagyhatják el a szalagot. A rendkívül rendezett előlapot, egy hangsúlyos hangerőszabályzó uralja, ami mellett a forrásválasztó gombok sorakoznak. A feliratokat böngészve gyorsan fény derül a készülék extra szolgáltatásaira, ugyanis a berendezés a csöves erősítők esetében szokatlan módon phono fokozattal és digitális/analóg átalakítóval (DAC) is rendelkezik. Az átalakítást végző AKM DAC chip 24 bit/192 kHz felbontásig képes kezelni az állományokat.

 

soprano_2 640.jpg

 

A készülék EL64/6BQ5 csöveket dolgoztat, amelyek védelméről gondosan kialakított rács gondoskodik. Az erősítő 12W (6 ohm) teljesítményt kínál, ezért inkább az akusztikus muzsikák kedvelőinek ajánlott. A hátoldalon analóg és digitális konnektorok sorakoznak, s persze a hangsugárzó terminál is itt található. A készülék vezérlését távkapcsoló könnyíti meg.

 

Forrás: www.synthesis.co.it/en

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.327777 másodperc.