Sztereó MagazinTEAC NR-7CD – Hálózati CD-lejátszó / integrált erősítő

Sztereó Magazin | 2018. Március 12., Hétfő 20:00

A vállalat hangminőség iránti elkötelezettsége, még a szalagos rendszerek korában kezdődött, majd ez a szenvedély tovább erősödött és összekapcsolódott a legújabb hálózati funkciókkal, s a korszerű hangtechnológiákkal…

Teac_1 640.png

 

Az NR-7CD hálózatképes CD-játszó, integrált erősítő és digitális adatfolyam kezelő, egyetlen csomagban. A készülék a hetvenes évek csodálatos, időtlen esztétikáját hordozza; a letisztult vonalak és az előlapon helyet kapó Deprez-műszer (lengőtekercses műszer) egyaránt, egy letűnt kort idéz vissza. A múltidézés mellett persze a gyártó arra is figyelt, hogy a berendezés a modern életterekben se tűnjön idegennek. A ház építése során, kettős fedélzeti struktúrát alkalmaztak, tehát az analóg és digitális szakaszokat elkülönítették egymástól, közéjük pedig, egy interferenciát megakadályozó panel került.

 

Teac_6 640.jpg

 

A készülék ICEpower gyártmányú, D-osztályú teljesítményerősítővel rendelkezik, amely 2 x 140W (4 ohm) teljesítményre képes. A fejhallgató erősítőhöz TEAC-HCLD (High-Current Line Driver) puffer-erősítőt használtak, így az nagy impedanciájú fejhallgatókat is könnyedén kiszolgálhat.

 

Teac_3 640.png

 

A készülék minden jelenleg ismert, nagyfelbontású digitális állományt képes lejátszani és számos forráshoz társítható. A lejátszó teljes körű támogatást nyújt a TIDAL és a Qobuz szolgáltatásokhoz, míg az LDAC-kompatibilis Bluetooth vevő, lehetővé teszi a vezeték nélküli nagyfelbontású átvitelt. A hátlapon analóg (RCA), optikai (Toslink), koaxiális (RCA) és USB, valamint RJ45-ös hálózati bemenet, valamint aranyozott, többfunkciós hangsugárzó csatlakozó aljzat található.

 

Forrás: www.teac.jp/int

 

A termékek hazai forgalmazója az AIDA Audio Kft.

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.120224 másodperc.