Sztereó MagazinTEAC UD-505 – Fejhallgató erősítő és DAC

Sztereó Magazin | 2018. Február 12., Hétfő 18:00

A gyártó már 1953 óta (ekkor jelent meg az első orsós magnójuk) a piac egyik vezetője, folyamatosan részt vállal a hifi és házimozi komponensek fejlesztésében. A vállalat az elmúlt ötven év alatt számos megkerülhetetlen terméket rakott az asztalra...

 

ud-505_1 640.jpg

 

 

A TEAC UD-505 kialakítása a gyártó legújabb készülékeire jellemző esztétikát követi. Az egyszerű, hűvösen elegáns eloxált alumínium ház, valamint a nagy és pontos kezelőszervek egyaránt a kényelmes használatot biztosítják. A készülék kisméretű, így akár íróasztalon is helyet lehet szorítani neki. A három precíziós láb segíti a stabil elhelyezést, valamint védelmet biztosít a nem kívánt rezonancia ellen.

 

TEAC UD-505 640.jpg

 

A burkolat alatt két AK4497 DAC lapka kapott helyet, amelyek támogatják a 768 kHz/32 bit PCM formátumot és a 22,5 MHz-es DSD fájlokat. A berendezés egymástól elkülönített, jobb és bal csatornát kiszolgáló áramköröket dolgoztat, s a beépített előerősítőnek köszönhetően, egy rendszer kialakításához, csak teljesítményerősítőre, vagy aktív hangsugárzókra van szükség. A négy áramkörből épített hangerőszabályzó egység, rendkívül pontos hangerő vezérlést biztosít.

 

 

ud-505_3 640.jpg

 

 

A teljesen szimmetrikus üzem mellett a fejhallgató erősítő a párhuzamos aszimmetrikus, valamint az aktív földre kötött fejhallgató üzemmódokat is támogatja. A készüléken USB, digitális koax, optikai (TOSLINK) és kombinált optikai mini, valamint RCA, BNC bementek illetve XLR, RCA és 6,3 mm-es fejhallgató kimenetek kaptak helyet.

 

Forrás: www.teac.com

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.130438 másodperc.