Sztereó MagazinTeljes kínálatát átalakítja a CREEK Audio

Sztereó Magazin | 2019. Február 24., Vasárnap 12:00

A lassan negyven esztendeje alapított brit manufaktúra előtt komoly változások állnak. A társaság úgy határozott, hogy a gyártást (Kínából) visszatelepíti a szigetországba, ráadásként a teljes kínálat folyamatos megújítása is napirendre került...

creeknew_640.jpg

 

A kiváló ár/érték arányú készülékeket gyártó Creek Audio a február 22-24. között megrendezett Bristol HiFi Show nagyszínpadán jelentette be legújabb termékvonalát. Az újdonságok a márkára jellemző formavilágot viszik tovább egyszerű, ugyanakkor modern és friss arculattal rendelkeznek. Megmaradtak a hátulról megvilágított kezelőszervek, ahogy a vezérlést megkönnyítő OLED kijelzők sem tűntek el. Az új kabátba öltöztetett eszközök közül eddig a VOYAGE CD10 lejátszó, valamint az i20 sztereó erősítő mutatkozott be. Előbbi vadonatúj vezérlő áramkört kapott, míg a G-osztályú technológiát használó erősítőbe frissen tervezett tápegység került.

 

creeknew_2 640.jpg

 

A hangfalak kínálatát a CLS6 polc dobozzal bővíti elsőként a gyártó, amit később a háromutas CLS8 termékcsalád, valamint a CLS9 tornyok követnek majd. A kiállításra elcipelt készülékről sok mindent nem árultak el, csupán annyi biztos, hogy a mágnessel rögzített rács mögött egy 25 mm-es tweeter, s egy alumínium membrános (175 mm) mélyközép meghajtó lapul. A modellek magasfényű fekete, dió és rózsafa kivitelben érhetők majd el.

 

Forrás: www.creekaudio.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.594401 másodperc.