Sztereó MagazinTovább bővíti kínálatát a Pass Labs

Sztereó Magazin | 2018. Április 11., Szerda 16:00

A gyártó gyakorlata, hogy csak akkor változtat egy modellen, ha a módosítások a korábbi megoldásokkal összevetve, jelentős javulást eredményeznek. A vállalat az első félévben két berendezéssel bővíti kínálatát, amiket most színpadra állítottak…

XP-22_640.jpg

 

Az XP-22 előerősítő (9500 USD) a tíz évvel ezelőtt bemutatott XP-20 modellt váltja. Az újdonság alacsony zajszintű, kettős árnyékolású toroid transzformátorokat használ, amiket külső tápegységben helyeztek el. A tápegység kettős mono kialakítású, minimális mechanikus zajjal dolgozik, így jobb felbontást és dinamikát kapunk. A nyereség áramkör továbbra is Toshiba tranzisztorokat használ, de a kimeneti szakasz, nagyobb előfeszítéssel rendelkezik. A hangerőszabályzást a korábbi két fokozattal szemben, egyetlen szakaszban oldották meg, ezért pontosabb, csendesebb és nagyobb tartományt ölel fel.

 

XP-27_2 640.jpg

 

XP-27_3 640.jpg

 

Az XP-27 Phono (11500 USD) tervezésekor a gyártó, több tekintetben is a korábbi modelleket vette alapul. A dupla alvázra szerelt készülék, kettős árnyékolású toroid transzformátorokat használ, amiket ezúttal is külső tápegységben helyeztek el. A készülék bemeneti és erősítő áramköre az Xs-sorozatból származik, így a kapcsolás és a terhelés magasabb jelszinteken történik, minimalizálva a zajszintet, s javítva az alacsony szintű teljesítményt.

 

Forrás: www.passlabs.com

 

 

 

 

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.161345 másodperc.