Sztereó MagazinTovább bővíti kínálatát a Wilson Benesch

Sztereó Magazin | 2018. November 04., Vasárnap 18:00

A brit gyártó Precision elnevezésű sorozata a belépőszintet képviseli, azonban a három hangsugárzót tartalmazó széria számos megoldást örökölt a referencia modellektől...

wilson_1 640.jpg

 

A WILSON BENESCH PRECISION hangsugárzók tervezése során felhasználásra került a vállalat harminc esztendő alatt összegyűjtött tapasztalata. A kabinetek strukturális kialakítására a kezdetek óta nagy hangsúly került a dobozok ezúttal szénszálas kompozit, alumínium és hibrid szendvicspanel felhasználásával készültek.

 

wilson_2 640.jpg

 

Az új sorozat a gyártó a májusban bejelentett, legújabb generációs magassugárzó-technológiáját alkalmazza. A Leonardo elnevezésű, 25 mm-es selyem-dóm hangszóró, egy Fibonacci-elem középpontjába került, amely megoldás a hagyományos sík felülettel szemben, sokkal jobb frekvencia-választ biztosít. A magassugárzó mellé minden modell esetében Tactic 2 meghajtók kerültek, amelyek jellemzőit a korszerű FEA szimuláció segítségével alakították ki. Az izotaktikus polipropilén kónuszt a Leeds Egyetem anyagtudományokra szakosodott részlegével együtt fejlesztették. A P1.0 polcsugárzó (25 mm Leonardo + 170 mm Tactic 2); a P2.0 kétutas (25 mm Leonardo + 170 mm Tactic 2 közép + 170 mm Tactic 2 mély) álló és a P3.0 két és félutas (25 mm Leonardo + 2 x 170 mm Tactic 2 mélyközép + 170 mm Tactic 2 basszus) álló hangsugárzó 89 dB érzékenységgel, valamint 4 ohm impedanciával rendelkezik. A Precision sorozat forgalmazása a következő év első negyedévében kezdődik.

 

Forrás: www.wilson-benesch.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.118553 másodperc.