Sztereó MagazinTovább bővíti Prime sorozatát az SVS

Sztereó Magazin | 2018. Október 05., Péntek 17:00

A vállalat új vezeték nélküli hangrendszerrel és streaming egységgel jelentkezett. Mindkét újdonság kezeli a nagy felbontású állományokat és támogatja a DTS Play-Fi streaming platformot...

Az SVS PRIME WIRELESS SPEAKER SYSTEM (600 USD) a gyártó szerint csattanós válasz azoknak, akik szerint aktív, vezeték nélküli hangkeltők nem képesek intenzív hangélményt nyújtani. A burkolat alatt 4 x 50W teljesítményt biztosító (mindegyik meghajtóhoz külön) erősítő, 192 kHz / 24 bites DAC és digitális crossover található.

 

svs_1 640.jpg

 

A DTS Play-Fi mellett a rendszer támogatja az aptX Bluetooth technológiát és WiFi kapcsolatot biztosít az internetes rádiók, vagy hálózati szolgáltatók eléréséhez. Az előlapon elhelyezett gombok közvetlen hozzáférést biztosítanak a kedvenc rádióállomásokhoz és zenei szolgáltatókhoz, míg a hátoldalon analóg, optikai digitális, USB és mélynyomó társítását lehetővé tévő konnektorok sorakoznak.

 

svs_2 640.jpg

 

A PRIME WIRELESS SOUNDBASE (500 USD) burkolata alá 2 x 150W teljesítményű erősítő, 192 kHz / 24 bites DAC került, többféle csatlakozási lehetőséget kínál, köztük a WiFi és aptX Bluetooth technológiákat. A kétsávos WiFi stabil kapcsolatot kínál és zavartalan lejátszást biztosít, segítségével a felhasználók hozzáférnek a Spotify, SiriusXM, Pandora, Amazon Music és Tidal kínálatához. Ezen a készüléken is elhelyeztek hat gombot, ami a kedvencek eltárolására szolgál, s megkapjuk az analóg, optikai digitális csatlakozókat, töltőportot és mélysugárzó kimenetet. A készülék alkalmazáson keresztül vagy hangutasításokkal vezérelhető.

 

Forrás: www.svsound.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.119638 másodperc.