Sztereó MagazinÚj all-in-one rendszert készített a Ruark Audio

Sztereó Magazin | 2019. Január 31., Csütörtök 14:00

A vállalat a felhasználói visszajelzések nyomán a referencia (R7 mk3) modell kínálta hangélményt és tudást igyekezett barátságosabb, többek által is megfizethető csomagba pakolni...

ruarkr5_1 640.jpg

 

A RUARK AUDIO R5 (999 EUR) a termékvonalra jellemző stílusjegyeket hordozza. Az igényes, szépen megmunkált házat úgy alakították, hogy optimális feltételeket biztosítson a meghajtók és az elektronika számára. Az előlapon OLED kijelző található, amely bármilyen szögből jól olvasható, kontrasztos megjelenítést kínál. A fényereje passzív és aktív állapotban is szabályozható. A házban két full range meghajtó (75 mm), s egy lefelé tájolt aktív mélysugárzó (125 mm) található, amiket 90W teljesítményt kínáló AB osztályú erősítő dolgoztat.

 

ruarkr5_2 640.jpg

 

A kifejezetten sokoldalú készülék beépített CD lejátszóval rendelkezik, hozzáférést biztosít a DAB/FM rádiókhoz, valamint az internetes tartalomszolgáltatók kínálatához, ráadásként vezetékes (Ethernet) és vezeték nélküli (aptX HD Bluetooth) kapcsolatokat is nyújt. A rendszer RCA és USB konnektorokkal rendelkezik, az optikai bemenet kényelmes csatlakozási pontot biztosít a modern televíziók számára, a phono pedig lemezjátszók társítására alkalmas. A készülék multi-room üzemmódban is használható, könnyen összefűzhető és szinkronizálható más (pl. Ruark MRx, R2 Mk3 vagy akár az R7 Mk3) modellekkel. A berendezés megkapta a gyártó szabadalmaztatott RotoDial tárcsáját, amely intuitív vezérlést tesz lehetővé. A Ruark újdonsága tavasszal kerül a boltokba.

 

Forrás: www.ruarkaudio.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.337629 másodperc.