Sztereó MagazinÚj fejhallgatót rakott össze a Panasonic

Sztereó Magazin | 2018. Augusztus 06., Hétfő 15:00

A Panasonic a hónap első napján mutatta be új vezeték nélküli fejhallgatóját. Az újdonság adaptív zajcsökkentéssel rekeszti ki a környezeti zajokat, tisztán szólaltatja meg a hangokat, s mindkét üzemmódban remek hangélményt biztosít...

HD605N_1 640.JPG

 

A Panasonic HD605N fejhallgató ergonomikus kialakítású; a maximális kényelmet 3D gömbcsukló és memóriahabbal töltött fülpárnák biztosítják. A készülék három fokozatban képes csillapítani a zajokat, tökéletes hallgatási környezetet hozva létre. Az előrecsatoló rendszerben a mikrofon a burkolaton kívül található, míg a visszacsatoló rendszer a dobhártyához egészen közel kapott helyet. A két megoldást alkalmazó rendszer, úgy kezeli a zajcsillapításra használt jeleket, hogy azok a lehető legjobb hatásfokot érhessék el. A fejhallgató Ambient Enchancer technológiával is rendelkezik, amely igény esetén átengedi a kívülről érkező hangokat.

 

HD605N_2 640.jpg

 

A füles vezeték nélkül is szélessávú, nagy felbontású reprodukciót biztosít, amely során a legfinomabb részletek sem vesznek el. A tökéletes hangélményt az MLF (Multi-Layer Film) membránnal rendelkező, 40 mm-es HD meghajtó szavatolja, aminek felfüggesztésére és hangolására különös figyelmet fordítottak. A beépített akkumulátor aktív zajcsillapítás mellett, hozzávetőleg húsz óra üzemidőt biztosít; a telep töltése a mellékelt USB zsinórral ejthető meg. A fekete és bronz színekben megvásárolható füles forgalmazása szeptemberben kezdődik, sajnos a kiskereskedelmi ár egyelőre nem ismert.

 

Forrás: www.panasonic.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.160070 másodperc.