Sztereó MagazinÚj fülesek forgalmazását kezdi meg a Technics

Sztereó Magazin | 2019. Szeptember 20., Péntek 16:00

Az újdonságokat Berlinben leplezték le. Mindkét modell új fejlesztésű meghajtókat dolgoztat, így a gyártó szerint a kivételes hangélmény garantált...

technics-news-640.jpg

 

Az EAH-DJ1200 DJ fejhallgató a népszerű RP-DJ1200 utódja, megörökölte az előző modell alapkoncepcióját, ugyanakkor jobban megfelel a mai DJ generáció igényeinek. A készülék vadonatúj, CCAW hangtekercsekkel szerelt negyven milliméteres meghajtókat dolgoztat, amelyek nagy hangerő mellett is tiszta, torzításmentes reprodukciót ígér. A fejhallgató lengőkaros kialakítása megkönnyíti a kapcsolattartást és munkát, míg az összezárható váz a szállítást egyszerűsíti. A kábelek leválaszthatók, a véletlen leválást reteszelő mechanizmus akadályozza meg.

 

technics-news-2 640.jpg

 

A másik újdonság a EAH-TZ700 jelzésű fülhallgató, aminek legfontosabb alkotórésze az újonnan kifejlesztett, tíz milliméteres meghajtó. Az egység ultra-vékony alumínium membránnal rendelkezik, ami formára a hagyományos hangszóró membránokra hajaz. A meghajtók mögött speciális kamra található, ami szabályozza a belső légáramot és optimalizálja a frekvencia tartományok közötti egyensúlyt. A füles háza titán és magnézium ötvözetéből épült könnyű, ugyanakkor masszív és rezgéseknek ellenálló konstrukció. A gondosan megtervezett forma biztosítja az illeszkedés megfelelő szögét, míg a különböző formájú és anyagú illesztékek helyükön tartják az egységeket. A fülest különböző kábelekkel szállítja a gyártó.

 

Forrás: www.technics.com/us

 

--

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.330103 másodperc.