Sztereó MagazinÚj fülhallgatókat mutatott be a JVC

Sztereó Magazin | 2018. Január 11., Csütörtök 17:00

A modellek közös jellemzője, hogy aktív életmódhoz igazították őket, így sportolás vagy kirándulás közben is nyugodtan használhatók…

A JVC HA-ET90BT vezeték nélküli, sport fülhallgató IPX5 (vízáló) minősítéssel rendelkezik és úgy lett kialakítva, hogy hevesebb mozgás közben is biztosan a helyén maradjon. A készülékhez különböző méretű és formájú dugókat csomagoltak, amelyek teljesen elszigetelik, vagy jobban beengedik a környezeti zajokat. A vezérléshez tartozó elektronika és a mikrofon a bal fülhallgatóba került.

 

JVC_2 640.jpg

 

A JVC HA-ET103BT elnevezésű eszköz a JVC XX fülhallgató-sorozatot erősíti; az IPX2 (cseppálló) tanúsítvánnyal rendelkező fülest a gyártó, főként atléták számára ajánlja.  A készülékbe 8,5 mm-es meghajtó került; kapunk mikrofont és hagyományos távvezérlőt a hívások fogadásához és a médiafájlok kezeléshez.

 

JVC_1 640.jpg

 

JVC_3 640.jpg

 

A gyártó egy összecsukható modellt is bemutatott; a JVC HA-S20BT Flats kék, rózsaszín, fekete és fehér színekben kerül a boltokba. A gyártó szerint a készülék a kicsit komolytalan külső ellenére tiszta és dinamikus megszólalásra képes, fogadhatók vele a telefonhívások és tizenegy óra üzemidőt kínál, egyetlen töltéssel.

 

Forrás: www.pro.jvc.com/pro/pr/2018/ces

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.115793 másodperc.