Sztereó MagazinÚj házimozi erősítővel jelentkezett a McIntosh

Sztereó Magazin | 2019. Szeptember 25., Szerda 15:00

A patinás gyártó újabb készülékkel bővíti kínálatát. Az újdonság hét csatornát képes kezelni és vadonatúj kijelző felülettel rendelkezik...

McIntosh_MC257_1 640.jpg

 

A MCINTOSH MC257 (10.000 USD) hétcsatornás házimozi erősítő, amely három aktív csatorna (jobb, bal, center) mellett 250W (8 ohm) teljesítményt kínál, míg hétcsatornás üzemmódban 200W (8 ohm) csatornánkénti teljesítményre képes. A készülék a gyártó Dynamic Power Manager (DPM) technológiáját használja, amely jobb dinamikát és csatorna kezelést eredményez. Az erősítő hűtéséről a Monogrammed Heatsinks technológia gondoskodik, így nincs szükség klasszikus ventilátorokra, amelyek zavarhatják a filmezést.

 

McIntosh_MC257_2 640.jpg

 

A hangsugárzók ezúttal is aranyozott kötőelemek segítségével társíthatók, megvannak az újabban megszokott energia-gazdálkodási megoldások, valamint a túlhajtás és rövidzárlat elleni védelem sem hiányzik. Újdonságnak számít ugyanakkor a TripleView kijelző, amely a jobb-bal, valamint a center csatornák teljesítményének valós idejű monitorozására szolgál. Az új felület az előző generációs házimozi erősítő külön álló műszereinek tovább gondolt változata. A kék háttérvilágítást természetesen ki lehet kapcsolni, így semmi nem zavarhatja meg a szórakozást.

 

Forrás: www.mcintoshlabs.com

 

--

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.458413 másodperc.