Sztereó MagazinÚj hibrid erősítőt jelentett be a TAGA Harmony

Sztereó Magazin | 2018. Március 06., Kedd 18:00

Az újdonság a gyártóra jellemző minőségben, kedvező áron várható, s a csöves erősítők meleg és élethű, ugyanakkor dinamikus hangélményét kínálja…

A HTA-800, egy hibrid integrált erősítő, ami az előerősítő szakaszban, két darab 6N3 vákuumcsövet dolgoztat, míg a kimeneten, négy Toshiba tranzisztort használ. A rendszer stabil működését, egy 200W teljesítményű, árnyékolt toroid transzformátor biztosítja.

 

THA800_1 640.jpg

 

A tökéletes hangzás érdekében a készülék, többek között ALPS térfogat potenciométert és WIMA kondenzátorokat kapott. Előbbi minimálisra csökkenti a zajokat, korrigálja a csatornák között előforduló hibákat, míg utóbbiak pontos reprodukciót biztosítanak. A digitális eszközök optikai vagy koaxiális bemeneteken keresztül csatlakoztathatók; a beépített 24 bites / 192 kHz-es DAC minden körülmények között a legjobb hangteljesítményt nyújtja. Az analóg bemeneteknek (RCA) köszönhetően, a készülék egyszerre akár négy eszköz fogadására is alkalmas. Az újdonság fejhallgató-előerősítővel is rendelkezik, a hátoldalon pedig aranyozott hangszóró terminálok várnak bevetésre.

 

 

THA800_3 640.jpg

 

 

Az A / B osztályú erősítő 50W (8 ohm) illetve 60W (4 ohm) RMS teljesítményre képes, 75 dB érzékenység és 20 Hz-20 kHz frekvenciaválasz mellett. A gyártó egy előerősítő kimenettel is ellátta a készüléket, míg a cserélhető IEC tápkábel, lehetőséget kínál a rendszer fejlesztésére. Az erősítő vezérléséhez, alumíniumból készült távirányító is a csomag részét képezi.

 

Forrás: www.tagaharmony.com

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.406864 másodperc.