Sztereó MagazinÚj integrált erősítőt mutatott be a Pioneer

Sztereó Magazin | 2018. Május 13., Vasárnap 18:00

Az újdonság a megfizethető árkategóriát képviseli, digitális és analóg csatlakozókkal rendelkezik, s két pár hangsugárzót tud egyszerre kiszolgálni. A készüléket úgy tervezték, hogy képes legyen az átfogó igények kielégítésére…

A Pioneer A-40AE sztereó erősítő, merevített acél házat kapott, míg az előlap és a hangerőszabályzó alumínium ötvözetből készültek. A burkolat alá túlméretezett tápegység és kifejezetten a gyártó számára tervezett (ELNA) kondenzátorok kerültek. A készülék csatornánként 76W (4 ohm) teljesítményre képes, nagyon alacsony torzítás és finom felbontás mellett.

 

Pioneera40ae_1 640.jpg

 

A beépített Wolfson DAC 192 kHz mintavételi frekvencián dolgozik, támogatja a nagyfelbontású formátumokat. Az erősítőre két digitális és öt analóg, valamint egy phono bemenet került, utóbbi mozgó mágneses (MM) rendszerek társításához készült. A kínálatot vonal és fejhallgató kimenetek teszik teljessé; a Power Amp Direct funkció pedig lehetővé teszi külső előerősítő csatlakoztatását. A hátoldalon két pár kötőhely található, amelyek szólóban vagy párhuzamosan is működtethetők. Az újdonság fekete vagy ezüst kivitelben augusztustól lesz kapható.

 

Forrás: www.pioneer-audiovisual.eu

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.122232 másodperc.