Sztereó MagazinÚj mélyládákkal erősít a REL Acoustics

Sztereó Magazin | 2018. Július 08., Vasárnap 16:00

Az újdonságokkal a vállalat, egy megfizethető áron hozzáférhető, kivételesen dinamikus és tiszta hangélményt kínáló sorozat alapjait igyekszik lefektetni, ami a házimozi-rajongók számára jelenthet alternatívát…

A REL Serie HT sorozat egyelőre két modellel indít, amelyek azonos technológiára építkeznek, de eltérő teljesítményt kínálnak. John Hunter, a REL alapítója és vezető tervezője kihangsúlyozta, hogy az újdonságok képesek érdemben együttműködni a REL Theatre Reference termékekkel, így a professzionális felhasználási területen is használhatók. Mindkét készülék zárt kialakítású kompozit dobozt kapott, CarbonGlas meghajtókat dolgoztat és D osztályú erősítést használ.

 

Rel_2 640.jpg

 

A HT 1003 (300W) és HT 1205 (500W) mélyládák 250 / 300 mm-es hosszúlöketű meghajtókat dolgoztatnak, amelyek rendkívüli dinamikát kínálnak. A készülékek speciális bemeneti szűrőket kaptak, amiket kifejezetten a házimozi-rendszerek támasztotta igényekhez igazítottak. A membránok szén- és üvegszál keverékéből készültek, tehát rendkívül könnyű és merev konstrukcióról van szó. Az eszközök saját fejlesztésű vezeték nélküli rendszert (HT-AIR) használnak, amely minden esetben veszteségmentes adatátvitelt biztosít. A vezeték nélküli kapcsolat lehetővé teszi a mélynyomók szabadabb elhelyezését.

 

Forrás: www.rel.net

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.458667 másodperc.