Sztereó MagazinÚj modellekkel bővül az LG XBOOM termékcsalád

Sztereó Magazin | 2019. Január 04., Péntek 17:00

Az LG parti-hangsugárzókat sorakoztató termékvonala komoly teljesítménnyel, robusztus hangzással és felhasználóbarát vezérléssel emelkedik ki a hasonszőrű megoldások közül. A gyártó a korábbi kínálat mellett, több újdonságot is kiállít Las Vegasban..

Az LG XBOOM termékcsalád hordozható hangkeltőket (XBOOM Go), all-in-one modelleket és XBOOM ThinQ készülékeket tartalmaz. Az XBOOM készülékek közös jellemzője az erőteljes hangzás, amelyet a vállalat a több évtizedes tapasztalattal rendelkező Meridian Audio csapattal közösen finomít. 

 

LG-XBOOM_1 640.jpg

 

Az újdonságok között megtalálható a CL98 jelzésű modell, amely alapvetően a CK99 rendszer újabb változata. A készülék 3500W teljesítménnyel, valamint beépített DJ és karaoke funkciókkal rendelkezik. A Cross Fader funkció megkönnyíti a különböző forrásból származó hangok keverését, míg az Android és iOS rendszerekre letölthető alkalmazás hozzáférést biztosít, számos hangulatos effekthez. A Karaoke Star funkció lehetővé teszi az éneksávok lehúzását, míg a Multi-Colour Lighting elnevezésű szolgáltatás a hangulat fokozásában jut szerephez.

 

LG-XBOOM_2 640.jpg

 

Másik újdonság az OL100 all-in-one egység, amit praktikus görgőkkel és fogantyúval láttak el. A készülék 2000W teljesítményt kínál; a hangzásjavítás érdekében a mélyközép meghajtó mögé, egyedi légcsatorna került. Ahogy az előbbi újdonság, ez a modell is kínál exkluzív hangbeállítást (Meridian Mode), amely jobban elkülöníti az énekhangot az alacsonyabb frekvenciáktól. Végezetül említést érdemelnek az XBOOM freestyle hangsugárzók (RK7 és RL4), amelyek támogatják az aptX HD kódeket, így kiváló vezeték nélküli reprodukcióra képesek. A továbbfejlesztett Wireless Party Link lehetővé teszi több hangszóró összefűzését, így a készülékekkel nagyobb terület is lefedhető. A modellek függőlegesen vagy vízszintesen is elhelyezhetők, ütésálló burkolattal és kényelmes füllel rendelkeznek.

 

Forrás: www.lgnewsroom.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.438743 másodperc.