Sztereó MagazinÚj modellel bővül a LOEWE kínálata

Sztereó Magazin | 2018. Június 12., Kedd 19:00

A német gyártó újabb 4K OLED készüléket adott a BILD 3 termékcsaládhoz. Az újdonság a gyártóra jellemző minőséget képviseli, kihasználja a technológia nyújtotta előnyöket és számos kényelmi szolgáltatást biztosít...

A sorozathoz eddig, két LCD (43 és 49 hüvely) és egy OLED (55 hüvelyk) televízió tartozott, ezt az arányt javította az utóbbiak javára a gyártó. A LOEWE BILD 3.65 elnevezésű újdonság a méreten kívül, nem hordoz újdonságot, minden technológia a korábbi modellek öröksége. A mindössze 4.6 mm vastag készülék falon vagy állványon egyaránt elhelyezhető; a mérnökök a kábelek nyomtalan elvezetésére is gondoltak, így azok nem csúfítják el az életteret.

 

Loewe_640.jpg

 

Az újdonság természetesen Dolby Vision, HDR10 és HLG támogatással rendelkezik, s képes kezelni bármilyen forrásból származó, nagyfelbontású tartalmat. A készülék kompatibilis a TIDAL, BBC iPLayer, Amazon Prime Video, Netflix, Deezer szolgáltatókkal, egyedül a Spotify hiányzik a listáról, aminek integrálása később várható. A készülékbe 80W teljesítményű soundbar került, de külső eszközök vezetékes, vagy vezeték nélküli társítása is megoldott. Az újdonságra HDMI (4), USB 3.0 és USB 2.0 konnektorok kerültek, s várhatóan 4290 fontos áron kerül majd a boltokba.

 

Forrás: www.loewe.tv

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.129807 másodperc.