Sztereó MagazinÚj szerkesztő a STEREOPHILE élén

Sztereó Magazin | 2019. Március 02., Szombat 16:00

Komoly átszervezés alatt áll a patinás amerikai magazin szerkesztősége, ugyanis John Atkinson harminchárom év kitartó munka után úgy döntött, itt az ideje átadni a stafétát a következő generációnak...

A STEREOPHILE magazint J. Gordon Holt alapította a hatvanas évek elején. A kiadvány a kezdeti időkben évente nyolcszor jelent meg, majd szép lassan havi rendszerességű lap lett belőle. John Atkinson 1986-ban csatlakozott a magazinhoz, jelenléte rendkívül inspirálóan hatott a társaságra, friss és fiatalos szemlélettel tette sikeressé a kiadványt. John elmondta, hogy nagyon nehéz döntést kellett meghoznia, de közel a hetvenhez, már soknak érezte a magazin előállításával kapcsolatos napi terheket. A leköszönő főszerkesztő azt is elárulta, hogy nem szakít teljesen a magazinnal, ugyanis technikai tanácsadóként a háttérből, továbbra is egyengeti majd a kiadvány útját.

 

stereophile_640.jpg

 

John Atkinson (jobbra) helyét Jim Austin örökli, aki tizenöt éve oszlopos tagja a szerkesztőségnek. Jim szerint sok köze nincs a zenéhez, de már egészen fiatalon érdeklődni kezdett az elektronika iránt. Jim kísérleti fizikusként végzett, doktori fokozattal is rendelkezik, s egy ideig kutatóként is dolgozott. Végzettsége révén sokat tanult az elektronikáról, tizennégy évig a Science magazin munkatársa volt, ahonnan a Stereophile felé vezetett az út. "A Stereophile egy sikeres magazin, de szeretném, ha még jobb és több lehetne... érdekesebb, relevánsabb és szórakoztatóbb...” - jelentette ki a frissen kinevezett főszerkesztő, aki április elsejétől irányítja majd a munkát.

 

Természetesen mi is izgatottan várjuk a Jimmel való találkozást, hiszen mint a Stereophile új főszerkesztője ott lesz a májusi EISA Convention találkozón, ahol az Audio Expert Group bemutatóin lapunk szerkesztői is jelen lesznek. Addig is sok sikert kívánunk az új munkájához a Sztereó Sound & Vision szerkesztősége nevében.

 

Dear Jim enjoy your new job we wish you many success in your new position az Stereophile. 

 

Forrás: www.stereophile.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.248379 másodperc.