Sztereó MagazinÚj termékcsaládot mutatott be a Mitchell & Johnson

Sztereó Magazin | 2018. Szeptember 13., Csütörtök 17:00

A brit manufaktúra a fiatal vállalatok közé tartozik, hiszen mindössze hat év telt el az alapítás óta. A csapat különböző termékekkel képviselteti magát a piacon, amelyek közös jellemzője a funkcionális, de masszív felépítés és a kiváló hang...

Az új sorozat, egy előerősítőt (S800), teljesítmény-erősítőt (S815) és CD-lejátszót (CD S800) tartalmaz, de a jövőben további készülékek is várhatók. A fekete vagy ezüst színben beszerezhető készülékek, tömör alumínium előlapot, s egyedileg megmunkált alumínium gombokat kaptak.

 

MJ_1 640.png

 

Az előerősítő Burr Brown analóg hangerőszabályzóval, MM / MC Phono egységgel és dedikált fejhallgató-erősítővel rendelkezik. A készülék analóg, optikai és koaxális bemenetekkel, valamint aszinkron USB csatlakozóval rendelkezik, ami támogatja a 24 bit / 192 kHz felbontású PCM állományokat. A teljesítmény-erősítő A / B osztályba sorolt kimeneti fokozaton keresztül 150W (8 ohm) néveleges teljesítményre képes. A készülék hátoldalán RCA és XLR konnektorok, valamint bi-wire hangsugárzó terminálok találhatók. Az erősítőt nagyobb terhelésre tervezték, hat Toshiba gyártmányú transzformátort használ csatornánként.

 

MJ_2 640.png

 

A CD-lejátszó burkolata alatt, egy ESS Sabre DAC (ES9018) és dedikált fejhallgató-erősítő kapott helyet; a korongokat egy Texas Instrument transzport kezeli. A hátlapon analóg, optikai és koaxális csatlakozók sorakoznak.

 

Forrás: www.mitchellandjohnson.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.123120 másodperc.