Sztereó MagazinÚj termékvonalat mutatott be a Dynaudio

Sztereó Magazin | 2018. December 03., Hétfő 16:00

A dán vállalat EVOKE elnevezésű termékcsaládja öt, hifi hangminőséget kínáló hangfalat sorakoztat, amelyek kivétel nélkül a Confidence és a Contour modellektől örökölt technológiákat használják...

dynaudio_evoke_2 640.jpg

 

A termékvonal két polcsugárzót, két álló hangfalat és egy centersugárzót tartalmaz, így a sorozat házimozi rendszerként is bevethető. A hangfalakat vadonatúj Cerotar magassugárzóval szerelték, amely az Esotar és Esotar3 hangszórók átdolgozott, finomított változata. A 28 mm-es lágy dóm membrán alatt, újonnan fejlesztett Hexis belső kupola található, amely optimalizálja a légáramlást, javítja a frekvencia-választ és segít csillapítani a nem kívánt rezgéseket. Az egységbe ferrit-kerámia mágnesek kerültek, amivel hatékonyan sikerült növelni az érzékenységet.

 

dynaudio_evoke_1 640.jpg

 

Mindegyik hangfal Esotec közép- és mélysugárzót dolgoztat, amelyek saját fejlesztésű MSP (magnézium-szilikát-polimer) membránokkal rendelkeznek. A jobb frekvencia-válasz és az alacsony frekvenciájú dinamika növelése érdekében, ezeket az egységeket is az új mágnessel látták el. Az EVOKE hangfalak átdolgozott crossovert kaptak, amit gondosan válogatott komponensekből építettek. A termékcsalád (EVOKE 10, 20, 30, 50, 25c) forgalmazása előre láthatóan december közepén kezdődik.

 

Forrás: www.dynaudio.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.120294 másodperc.