Sztereó MagazinÚj tulajdonossal támad a KLH Audio

Sztereó Magazin | 2019. Május 16., Csütörtök 18:00

A KLH Audio vállalatot az ötvenes évek végén alapította Henry Kloss, Malcolm S. Low és Josef Anton Hofmann. A társaságot két évvel ezelőtt David P. Kelley (Klipsch) vásárolta meg, aki megújított kínálattal vezette vissza a márkát a piacra...

KLH_2 640.jpg

A megújult KLH AUDIO globálisan forgalmazza termékeit, többek között hangfalak, házimozi szettek, mélyládák, fejhallgatók és digitális hangrendszerek tartoznak a kínálatba. Valamennyi hangfal építéséhez természetes furnért és MDF lapokat használnak, míg a hangszórókészletet különböző méretű alumínium dóm magas és kevlár közép/mély egységekből állították össze.

 

KLH_1 640.png

 

A meghajtók túlméretezett mágneseket dolgoztatnak, míg a kábelezéshez minden esetben butilkaucsuk borítású, fonott vezetékeket használnak. A kabinetek hátlapján prémium kötőelemek találhatók a rezgések csillapítására pedig acél tüskék, vagy gumi lábak szolgálnak.

 

KLH_3 640.jpg

 

A társaság egyelőre két fülessel rendelkezik. Az Ultimate One vezetékes fejhallgató, míg az Ultimate Two vezetékmentes fülhallgató. Előbbi ébenfából készült, báránybőrrel borított fejpánttal és fülkagylókkal rendelkezik. A nyitott készülékben 50 mm-es berillium-meghajtó kapott helyet. A fülhallgató aptX Bluetooth kapcsolaton keresztül társítható a forrásokhoz. A gyöngyházbevonatú kamrákban 11,5 mm-es dinamikus meghajtók laknak, amelyek tiszta és részletgazdag reprodukcióra képesek. A csavart zsinórra három gombos távvezérlő is került.

 

KLH_4 640.jpg

 

Az újdonságok sorát szaporítja a Model Eight elnevezésű digitális hangrendszer, amely a DAB/FM adások mellett, internetes rádiózásra is alkalmas és streaming eszközként is bevethető. A gyártó a rejtett hangrendszerek kedvelőit sem hagyja cserben, több falba és mennyezetre szerelhető modell található a kínálatukban.

 

Forrás: www.klhaudio.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.442693 másodperc.