Sztereó MagazinÚjabb modellel bővül az Accuphase kínálata

Sztereó Magazin | 2018. Augusztus 12., Vasárnap 15:00

Az újdonságot fejlett áramköri kialakítás, kifinomult jelfeldolgozás, innovatív megoldások és felhasználóbarát funkciók jellemzik. A készülék a gyártóra jellemző eleganciával és építési minőséggel rendelkezik...

t-1200_1 640.jpg

 

Az ACCUPHASE T-2000 FM tuner a legmagasabb elvárásoknak is képes megfelelni. A jelfeldolgozás rendkívül gyors és pontos, az új DSP chip a teljesítmény vagy hangminőség csökkenése nélkül biztosít tökéletes vételt. A vadonatúj kettős hangolású áramkör optimalizálja az érzékenységet és a szelektivitást, könnyen kezeli a magas jelszinteket.

 

t-1200_e_b.jpg

 

A közbenső frekvencia (IF) szakasz után, kizárólag digitális feldolgozást használnak. A változó sávszélességű IF szűrő megakadályozza az interferenciát, a digitális FM érzékelő minimálisra csökkenti a torzítást és a zajt, de MDS típusú digitális / analóg átalakító és DS-DC sztereó demodulátor is került a burkolat alá. A berendezés húsz állomás tárolására képes, s a koaxális kimeneten felül vonal és szimmetrikus analóg konnektorok is kerültek a hátoldalra. A készülék az előlapon elhelyezett gombok vagy a mellékelt távkapcsoló segítségével vezérelhető.

 

Forrás: www.accuphase.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.119991 másodperc.