Sztereó MagazinÚjabb parti-hangsugárzót készített a TEUFEL

Sztereó Magazin | 2018. December 27., Csütörtök 14:00

A német vállalat a felhasználók visszajelzése nyomán, egy olyan hangsugárzót készített, amely a mobilitás mellett a teljesítményt is komolyabban veszi...

cross_1 640.jpg

 

A TEUFEL ROCKSTER CROSS (300 EUR) vezeték nélküli hangsugárzó masszív, IPX5 védelemmel ellátott házat kapott. A készülék praktikus vállszíjjal rendelkezik, ami kényelmesebb szállítást tesz lehetővé. Az eszköz beltéren és külső helyszínen, akár -10 fokban is használható károsodás nélkül. A Bluetooth kapcsolat mellett vezetékes üzemmód is választható, így elkerülhető az akkumulátor indokolatlan terhelése. A telep USB-interfészen keresztül tölthető, ami más hordozható eszközök (telefon, táblagép) etetésére is használható.

 

cross_2 640.jpg

 

A készülék kihangosítóként is bevethető, egyszerre két forráseszköz kezelésére képes, amikről felváltva lehet lejátszani. A vezérlés a hátoldalon és a tetőn elhelyezett gombokkal történik, a telep töltöttségéről LED fény tájékoztat. Az újdonság Amazon Echo és Google Home kompatibilis. A burkolat alatt két passzív radiátor, két magassugárzó, valamint egy különálló mélynyomó (120 mm) található, amiket D osztályba sorolt erősítő dolgoztat. A szabadalmaztatott Dynamore technológia, rendkívül széles hangsugárzást és kiváló hangminőséget biztosít. A Connect funkcióval két készülék párban is használható, így még erőteljesebb hangélmény érhető el.

 

Forrás: www.teufelaudio.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.405860 másodperc.