Sztereó MagazinÚjratervezte az R hangfalcsaládot a KEF

Sztereó Magazin | 2018. Szeptember 08., Szombat 20:00

A széria megkapta a legutolsó (tizenkettedik) UNI-Q meghajtókat, ami mellett a hangfalak számos a Reference sorozatból átemelt megoldással gazdagodtak, amelyek nagyobb teljesítményt és még intenzívebb hangélményt biztosítanak...

KEF-R_2 640.jpg

 

Az R sorozat három álló, egy polc és center, valamint egy Atmos hangsugárzóból áll. A család minden tagját a legújabb UNI-Q meghajtóval szerelték, aminek jellegzetessége a középfrekvenciás egység akusztikus középpontjába ültetett magassugárzó. A meghajtó megkapta az ún. Shadow Flare gyűrűt; ez egy gondosan kialakított átmeneti felület, amely kiterjeszti hullámvezető hatását. A gyűrű "árnyék régiót" hoz létre azokon a pontokon, ahol a legnagyobb diffrakciós lehetőség, így javítva a hangzást.

 

KEF-R_1 640.jpg

 

A jobb teljesítmény érdekében a mélysugárzók továbbfejlesztett motort kaptak és új struktúrával rendelkeznek. A kívülről látható, homorú alumínium fedlapot, egy papír kónuszra ültették, ami nagy merevség mellett, agilisebb mozgást biztosít. A mérnökök újratervezték mágneses rendszert, ami sokkal egyenletesebb mágneses mezőt képes létrehozni. A kabinet merevítése sem a megszokott módon történik, ugyanis a merev rögzítéssel szemben a belső konzolokat ún. veszteséges interfész segítségével csatolják a szerkezethez. A csapat a Flexible Port Technology alkalmazásával javította a bass-reflex nyílások hatékonyságát, míg a hangszórók elé új, mikroszálas rácsok kerültek. A megújított R sorozat fekete, fehér és dió kivitelben novembertől vásárolhatók meg.

 

Forrás: www.international.kef.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.121257 másodperc.