Sztereó MagazinUltrasone Edition 15 - Ha kell egy kis kényeztetés

Sztereó Magazin | 2019. Január 28., Hétfő 17:00

A gyártó over-ear kialakítású, nyitott fejhallgatója hangélmény és komfort tekintetében is a lehető legtöbbet kínálja. Az egyedi meghajtók és technológiák, valamint a prémium anyaghasználat bármilyen igényt képesek kielégíteni...

ultrasone-edition-15_1 640.jpg

 

Az Ultrasone Edition 15 fejhallgató alacsony szériás modell, egy híján ezer, sorozatszámmal ellátott darabot készítettek belőle. A készülék a felhasznált fa egyedi jellemzői miatt is különleges, hiszen az amerikai cseresznyefa egyedi mintázatának köszönhetően, mindegyik füles eltérő megjelenésű. A fülpárnákat a kényelem érdekében Merino bőrrel borították, míg a váz és a burkolat egy része rozsdamentes acélból készült. A füles az első nyitott fejhallgató, amely megkapta a szabadalmaztatott S-LogicEX technológiát, amely természetes térhangzást biztosít.

 

ultrasone-edition-15_2 640.jpg

 

A készülék 40 mm-es GTC meghajtókat dolgoztat, amelyek kombinálják az arany fóliamembránt és a titán dómot. A vadonatúj komponens kiemelkedő teljesítményt és természetes hangélményt szavatol. A meghajtók egy adott hangerőt kisebb hangnyomással képes elérni, ami nem csupán a készüléket, de a dobhártyát is kíméli. A szabadalmaztatott ULE (Ultra Low Emission) technológiája ezúttal is védelmet nyújt a fejhallgató használatakor keletkező, elektromágneses sugárzás ellen.

 

Forrás: www.ultrasone.com

 

A készülék forgalmazója a Muzix Group.

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.304644 másodperc.