Sztereó MagazinÜtős párost mutatott be a Sony

Sztereó Magazin | 2018. Január 11., Csütörtök 09:00

A vállalat új 4K UHD Blu-ray lejátszójával és AV-erősítőjével a nappali kényelmében élvezhető a mozik látvány- és hangzásvilága…

X700lejĂĄtszĂł 640.jpg

 

A Sony UBP-X700 a hagyományos Blu-ray lejátszókkal összehasonlítva, sokkal szélesebb szín-, kontraszt- és fényességtartományt biztosít, így a megjelenített képek valósághű és részletekkel teli élményt kínálnak. A lejátszó a HDR10 és a Dolby Vision szabványt egyaránt támogatja, utóbbi azonban csak a nyáron esedékes firmware frissítés után válik elérhetővé. A lejátszó könnyedén hozzáfér a különböző szolgáltatások széles kínálatához, számos video- és zeneformátumot támogat.

 

DH970erősítő 640.jpg

 

A másik újdonság a Sony STR-DH790 AV-erősítő, amely rugalmas 5.1.2 csatornakiosztást, valamint Dolby Atmos és DTS:X támogatást kínál. A két technológia együttese lenyűgöző, felhasználóhoz és a környezethez egyaránt alkalmazkodó, mozis térhangzást biztosít. A készülék mellé biztosított mikrofon és a fejlett D.C.A.C rendszer segít a hangszórók optimális elhelyezésében. Az erősítő megjelenése januárban várható, míg a lejátszó forgalmazása tavasszal kezdődik.

 

Forrás: www.presscentre.sony.eu

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.122355 másodperc.