Sztereó MagazinVezeték nélküli hangsugárzókat készített az Urbanears

Sztereó Magazin | 2018. Április 11., Szerda 19:00

A svéd vállalat elsősorban kedvező ár / érték arányú fejhallgatókról ismert, azonban cég tavaly megállapodást kötött a Marshall céggel, aminek a közelmúltban be is mutatták az első eredményeit…

Baggen_1 640.jpg

 

A Baggen, Stammen és Lotsen alapvető jellemzői megegyeznek, csupán méretben és teljesítményben különböznek egymástól. A szövetburkolatú hangsugárzók bármilyen környezetbe illeszkednek, s hat különböző színben vásárolhatók meg.  A vezérléshez a gyártó hagyományos gombokat kínál, nincsenek rejtett vagy érintésérzékeny kapcsolók. A készülékek bármilyen Bluetooth kompatibilis forrást képesek kezelni, készíthetők lejátszási listák vagy beállíthatók a kedvenc rádióállomások. A hangkeltők egyedül vagy párban is használhatók, de igény szerint multi-room hálózat is építhető belőlük. 

 

Stammen_1 640.jpg

 

A legnagyobb modell a Baggen (301x301 mm) 60W teljesítményre képes. A dobozban két 75 mm-es full range meghajtó, s egy 125 mm-es mélynyomó lapul, amiket három, független D-osztályú erősítő dolgoztat. A készülék kiegyensúlyozott hangzást kínál, dinamikus basszus és nagy frekvenciatartomány mellett, ezért ideális nagyobb helyiségek hangosítására. A hangsugárzó akkumlátorról vagy hálózatról is üzemeltethető.

 

Lotsen_2 640.jpg

 

A soron következő modell a Stammen (210x210 mm), aminek 36W teljesítménye és visszafogott mérete megtévesztő lehet. A készülékben, egy 100 mm-es mélysugárzó, valamint két darab 20 mm-es dóm magassugárzó található, amikhez szintén egymástól független, D-osztályba tartozó erősítő tartozik. A család legkisebb tagja a Lotsen, aminek burkolata alá, egy 25 mm-es dóm magassugárzót, valamint egy 100 mm-es mélynyomót pakoltak. Az apróság 20W teljesítménnyel büszkélkedhet, ami többek között a két D-osztályú erősítőnek köszönhető. A készülék értelemszerűen, kisebb helyiségek kiszolgálására alkalmas.

 

Forrás: www.urbanears.com

 

 

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.132552 másodperc.