Sztereó MagazinVincent Audio SV-227mk – Újratervezés…

Sztereó Magazin | 2018. Február 09., Péntek 19:00

A készülék az SV-227 integrált erősítő átalakított változata, ami egy minőségi alapanyagokból készített, okosan megépített hibrid erősítő. A frissített modell a digitális jelfeldolgozásban lépett nagyot előre…

Az SV-227mk külső jegyeit tekintve nem változott. Alumínium frontlap, jellegzetes formájú, egyszerű kezelőszervek és kisméretű LED-kijelzők jellemzik a készüléket. Az elektroncsöves és tranzisztoros erősítés továbbra is két szakaszban történik. Az előerősítő-szakasz újfent 12AX7 triódákat használ, míg nagy-teljesítményű végfokozat SANKEN erősáramú tranzisztorokat dolgoztat. A teljesítmény 2 x 200W (4 ohm) maradt.

 

vincent-sv-227mk-0218.jpg

 

A hátoldalon négy analóg RCA konnektor várakozik bevetésre, amik mellett most már optikai és digitális bemenet is található. Mindkét bemenet kezeli a 24bit / 192kHz-es jeleket, így a korábbinál több forrást támogat. Az erősítő két pár hangszórót képes egyszerre kezelni. A készülék a mellékelt, alumínium távirányítóval is vezérelhető. Egyelőre nem tudni, hogy a régi-új erősítő forgalmazása mikor kezdődik.

 

Forrás:

www.vincent-highend.com 

 

Magyarországon forgalmazza a Stream Audio Kft.

www.streamaudio.hu

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.447301 másodperc.