Sztereó MagazinV-MODA Crossfade 2 WCE – Szabadság... szeretem?

Sztereó Magazin | 2018. Június 07., Csütörtök 19:00

Az újdonság a gyártó, egyik legjobb fülesének vezeték nélküli változata. A készülék finomított meghajtókat kapott, komfortosabb kialakítású, s a mérnökök állítása szerint vezetékes és vezeték nélküli módban is azonos hangélményt kínál…

Vmoda_5 640.jpg

 

A V-MODA Crossfade 2 Wireless Codex Edition fejhallgató, analóg vezetékes és Bluetooth kapcsolatot egyaránt biztosít. A készülék új típusú meghajtókat (50 mm) dolgoztat, amelyek belső és külső gyűrűvel rendelkeznek, így különítik el a basszust a magas- és középtartománytól. A füles a Japan Audio Society (JAS) által jóváhagyott tanúsítvánnyal rendelkezik, vezetékes módban (Hi-Res forráshoz társítva) támogatja a 40 kHz-et meghaladó frekvenciákat. A kiváló hangminőség és a megfelelő kompatibilitás érdekében a készülék aptX, AAC (Advanced Audio Codec) és SBC (Sub-Band Codec) algoritmusokat használ.

 

Vmoda_2 640.jpg

 

A füles memóriahabbal töltött, szintetikus bőrrel bevont fülpárnákat kapott, míg a kivételes kényelemről a CliqFold csuklópánttal ellátott, SteelFlex fejpánt gondoskodik. A beépített akkumulátor tizennégy órás üzemidőt biztosít, a gyorstöltés funkcióval fél órás etetés, négy óra plusz időt jelent. A füleshez a hagyományokhoz híven, egyedi burkolatok is vásárolhatók, amelyek a felhasznált anyag függvényében alaposan megdobhatják a 350 dolláros bevezető árat.

 

Forrás: www.v-moda.com

 

-- 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.124971 másodperc.