Sztereó MagazinWAVAYA Octa – A porcelánba zárt szellem

Sztereó Magazin | 2019. Szeptember 26., Csütörtök 11:00

A ciprusi székhelyű társaság viszonylag friss szereplő a piacon. A vállalat egyedi igényekhez igazítható fülesekkel igyekszik betalálni a felhasználóknál...

wavaya-octa-2 640.jpg

 

A WAVAYA OCTA (1590 EUR) a gyártó legújabb fülese, amely három BA és két elektrosztatikus meghajtót kombinál oldalanként. A meghajtók vízbázisú üvegmázzal bevont porcelán házban kaptak helyet, így a készülék nehezebb az átlagos (pl. akril) fülhallgatóknál, ugyanakkor pontosan illeszkedik, ezért kiváló passzív szigetelést kínál. A porcelánra az infók szerint, nem csupán esztétikai szempontok miatt esett a gyártó választása, ugyanis ezen az anyagon sokkal kevésbé tapadnak meg a kórokozók, illetve a füllel érintkező felület tisztítása is egyszerűbb.

 

wavaya-octa-1 640.jpg

 

A meghajtók vezérlését dedikált keresztváltókra bízták, ráadásként tartományonként több crossover dolgozik a tökéletes koherencia érdekében. A fülest Linum G2 Super BaX T2 csatlakozóval ellátott kábellel szállítják, ami kicsit könnyebben kezelhető az MMCX zsinórokkal összevetve. A gyári adatok szerint a füles 100 dB (1 kHz, 1 mW) érzékenységgel rendelkezik, a frekvencia válasz: 5 Hz-22 kHz, míg az impedancia 19,5 ohm. Az IEM a gyártó oldalán keresztül rendelhető az ár a választott kivitel függvényében változhat.

 

Forrás: www.wavaya.com/en

 

--

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.296949 másodperc.